Maas en Health Food Wall starten gezonde foodconcept The Treat


Samenwerking – Maas, bekend van onder andere de koffieautomaten, en Health Food Wall, het bedrijf achter de automaten met gezonde producten op Schiphol, slaan de handen ineen en komen met het onbemande foodconcept The Treat.

The Treat biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment met diverse maaltijden als salades, sandwiches, wraps, yoghurt en smoothies. Door het gebruik van RFID tags in combinatie met de app of bankpas is het foodconcept 24/7 inzetbaar. Door het gebruik van deze tags zijn de partijen ook in staat om de voorraden online bij te houden en kan derving van producten worden voorkomen. Maas en Health Food Wall verwachten op basis van gesprekken die zij hebben gehad in de markt een uitrol bij minimaal 150 kantoor locaties in 2021.

Onbemande oplossing

Op dit moment staan de gekoelde automaten met vegetarische en veganistische producten van Health Food Wall op Schiphol Airport en bij de Radboud Universiteit. De koffieautomaten en andere bedrijfsoplossingen van Maas zijn op veel meer plaatsen terug te vinden. Door samen te werken verwachten beide partijen met The Treat de gezonde producten op een veel grotere schaal aan te kunnen bieden. Anouk Snelders, directeur Health Food Wall: “Door een samenwerking met Maas aan te gaan kan het foodconcept uitgebreid worden met duurzame koffie voor een volledige onbemande oplossing”.

Maas ziet The Treat als een compleet nieuw foodconcept. Doordat The Treat beschikbaar is als losse SMART fridge, kunnen medewerkers op verschillende locaties en op ieder moment van de dag gebruikmaken van een gevarieerd en gezond assortiment. “Voor klanten die op zoek zijn naar een totaaloplossing op kantoor, kan The Treat ook inclusief Coffeestation met barista kwaliteit koffie geplaatst worden,” aldus Marlies van Lohuizen, CCO Maas.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Health Food Wall nu ook op Eindhoven Airport

Foodconcept – Naast een tweede locatie op Schiphol heeft Health Food Wall recent ook een locatie gekregen op de luchthaven van Eindhoven. De vendingmachine met het plantaardige aanbod is te vinden in de centrale hal van Eindhoven Airport.

Lees bericht


Health Food Wall en LIVEKINDLY slaan handen ineen

Samenwerking - Health Food Wall, met de slimme fridges voor openbare ruimten, slaat de handen in een met plantaardige multinational LIVEKINDLY Collective. De samenwerking betekent dat het assortiment binnen de fridges wordt uitgebreid met de plant-based producten van Oumph! en LikeMeat.

Lees bericht

Erasmus MC doet gezonde voedingspilot met Health Food Wall

Zorg - De eerste Health Food Wall is nog altijd te zien op Schiphol. Sterker nog: het contract is net verlengd. Maar verder leek het een beetje stil rondom de vendingautomaat met gezonde producten. Totdat Erasmus MC in Rotterdam zich meldde met de installatie van vier automaten als pilot voor een periode van zes maanden.

Lees bericht

Garden Gourmet en Health Food Wall samen in zorgmaaltijden

Samenwerken – Het plantaardige merk Garden Gourmet van Nestlé en Health Food Wall gaan samen een veganistisch menu van maaltijden en snacks voor de zorg ontwikkelen. De recepten zijn speciaal gemaakt om de zorg te ondersteunen in de behoefte aan smakelijke en volwaardige veganistische maaltijden.

Lees bericht


Health Food Wall breidt uit binnen ziekenhuizen

Zorg - Health Food Wall opent twee zogenaamde 'smart fridges' op locatie Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar. Na de komst van de automaat in het Amsterdam AMC locatie UMC kunnen nu ook het personeel en de gasten van het Noordwest Ziekenhuisgroep 24/7 gebruik maken van de gezonde producten in de Health Food Wall.

Lees bericht

Health Food Wall als smartoplossing voor horeca en catering

Vending - Health Food Wall komt met een nieuwe range innovatieve locker automaten. De automaten werken met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Gebruikers kunnen niet alleen vegetarische en veganistische maaltijden vinden in de smart automaten, maar nu ook bijvoorbeeld maskers of handgel.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid