SPAR komt met nieuwe merkcampagne ‘effe sparren’


De merkboodschap die SPAR gaat afgeven is volledig geënt op de strategie van King of Convenience

Formulenieuws - SPAR lanceert vanaf deze week de nieuwe merkcampagne ‘effe sparren’. SPAR speelt hierbij in op de ‘effe maatschappij’. Dit door telkens als het effe nodig is, een makkelijke boodschap te bieden: effe sparren.

SPAR wil op die manier duidelijk maken waar SPAR voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft. “Voor heel SPAR moeten we werken aan een hogere naamsbekendheid en het laden van onze propositie. Het is lang stil geweest vanuit SPAR,” aldus Marco Maatman, interim marketingmanager bij SPAR. “De merkboodschap die we gaan afgeven is volledig geënt op onze strategie van King of Convenience. Hiermee is deze campagne relevant voor het gehele merk en dus alle formats en winkels van SPAR.”

Effe dit, effe dat

De campagne is tot stand gekomen in samenwerking met bureau JUMP! Retail. Ernst-Jan Smids van JUMP! Retail: “Er spelen grote issues in de samenleving, en intussen dendert het leven door. We jongleren met agenda’s, sporten onder werktijd, werken in reistijd en zoomen tijdens de lunch. Eerst effe lunchen, dan effe een online meeting en daarna effe snel de kids oppikken bij de opvang. Effe dit en effe dat. We leven in de effe maatschappij. SPAR kan als geen ander inspelen op al die effe momenten. Dat kunnen specifieke dagen zijn, momenten op een dag of actualiteiten. Zo maakt SPAR jouw dag. De effe maatschappij is er altijd, iedere dag.”

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsInkoopclub Primera, SPAR en FOOX heet Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI)

Inkoop - Begin april dit jaar maakten Primera, SPAR en FOOX bekend dat zij een gezamenlijk inkoopclub gingen optuigen. Inmiddels is door de partijen de Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI) opgericht. Een inkoopverband dat rechtsreeks afspraken maakt met leveranciers van tabaksproducten. De coöperatie staat inmiddels ook organisatorisch, heeft een bestuur en een  inkoopcommissie die bestaat uit medewerkers van de...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid