Thuisbezorgd.nl van start met vernieuwde marketplace


Op de Horecava in januari dit jaar werden de verdere plannen al aangekondigd.

Platform – Thuisbezorgd.nl is live gegaan met het een marketplace voor partner restaurants. Horecaondernemers kunnen op de site allerhande artikelen bestellen van kleding tot transportmiddelen en verpakkingsmaterialen tot foodproducten en dranken.

Met deze marketplace zet Thuisbezorgd.nl een belangrijke stap in de service die men zonder winstoogmerk biedt aan partners restaurants. Met deze service kunnen restaurants alles op één plek bestellen, koopt men direct bij de leverancier in en krijgt men gratis geleverd zonder een minimale orderwaarde. De afgelopen tijd heeft Thuisbezorgd.nl gewerkt aan het verder uitbouwen van deze dienstverlening. Inmiddels hebben zich steeds meer leveranciers aangesloten op het platform en kunnen ondernemers niet alleen kleding en transportmiddelen voor een eigen bezorgservice bestellen, maar is het assortiment op food, verpakkingen en keukenapparatuur uitgebreid. Nu de site een nieuw uiterlijk heeft gekregen is er een verdere stap in de professionalisering van de marketplace gezet. Thuisbezorgd.nl richt zich de komende maanden op het uitbreiden van assortiment, snellere levering en meer gemak voor de ondernemers. In de toekomst wil Thuisbezorgd.nl het inkoopproces voor ondernemers met behulp van voorspellend datagebruik volledig automatiseren, zodat de ondernemers zich kunnen richten op het bereiden van maaltijden.

Moederbedrijf Just Eat Takeaway.com is met de nieuwe Marketplace niet alleen in Nederland live gegaan, maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, België en Polen. Het doel is om de marketplace in zoveel mogelijk andere landen te lanceren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Lees berichtProFri wil inspraak zakelijke gebruikers bij bezorgplatforms

Belangenvereniging - Vakvereniging ProFri vindt dat het platforms van bezorgmaaltijden in Europa verplicht moet worden een inspraakorgaan in te stellen van zakelijke gebruikers zoals frituurbedrijven en restaurants.  De belangenvereniging heeft dat laten weten in een inspraaknota die naar de Europese Commissie is gestuurd.

Lees berichtOmzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid