Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem


Dit nieuwe partnership geldt voor alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Uber Eats werkt zowel in Arnhem en Apeldoorn samen met verschillende foodpartners. Onder andere Bakker Bart, McDonald’s en New York Pizza zijn aangesloten bij de app. Maar ook lokale partijen, zoals in Arnhem de restaurants Miyagi & Jones, Meneer Smakers, The Pokehouse en The Tosticlub. En in Apeldoorn worden de maaltijden van onder andere Poké-Poké, Fantostisch, Silk, Sushi & Asian Dining, Bonito Tapas & Grill en Ribs Company tot aan de deur bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland, wil in de steden verder groeien en hoopt dat meer lokale restaurants zich gaan aansluiten.

Uber Eats is in Nederland, met de uitbreiding van Apeldoorn en Arnhem, inmiddels beschikbaar in 26 plaatsen en wereldwijd in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid