Uber Eats breidt uit naar Zaandam en Zoetermeer


Bezorgdienst – De bezorgservice van Uber Eats is vanaf vandaag beschikbaar in Zaandam en Zoetermeer. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Zaandam en Zoetermeer veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in Zaandam en Zoetermeer samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Delphi Restaurant, Toko Mahkota, Indofoods, Lagom Grand Café, Tokyoto, Wonders, De Zaanse Molen, Amros Burgers, Cartel en Foody Kitchen tot aan de deur bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Zaandam het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Uber Eats is in Nederland actief in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Wereldwijd is Uber eats beschikbaar in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid