Appèl en ZTRDG starten een boodschapservice bij bedrijven
Catering – Bedrijfscateraar Appèl en bestel- en bezorgservice ZTRDG gaan samenwerken en ontwikkelen samen een boodschappenservice op het werk. Sinds begin deze maand zorgen zij er samen voor, dat bij een aantal bedrijven, de boodschappen van de medewerkers op het werk worden bezorgd. Het om verse maaltijden en producten met een lokaal karakter. Bij ZTRDG bezoek de klant een traiteur, groenteboer, bakker, melkboer, slager en visboer op een op maat gemaakte ZTRDG bestelpagina. De bestelling wordt vervolgens klaargemaakt en een dag later op het werk bezorgd. De bestelde boodschappen zijn na de lunch in het bedrijfsrestaurant op te halen. Speciale koeltassen zorgen ervoor dat de boodschappen tot 22:00 uur koel en vers blijven. René Bink van ZTRDG: ‘De samenwerking tussen Appèl en ZTRDG komt niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven liggen op één lijn als het gaat om duurzaamheid, het ondersteunen van lokale leveranciers en verse producten in combinatie met een uitstekende smaak. Wij willen dat graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.’ Operationeel directeur Hans Hoppenbrouwer van cateraar Appèl zegt over de nieuwe dienstverlening; ‘Door deze samenwerking kunnen onze gasten niet alleen in het bedrijfsrestaurant, maar ook thuis genieten van verantwoord en lokaal eten.’ Bron: @FoodClicks
Catering – Bedrijfscateraar Appèl en bestel- en bezorgservice ZTRDG gaan samenwerken en ontwikkelen samen een boodschappenservice op het werk. Sinds begin deze maand zorgen zij er samen voor, dat bij een aantal bedrijven, de boodschappen van de medewerkers op het werk worden bezorgd. Het om verse maaltijden en producten met een lokaal karakter. Bij ZTRDG bezoek de klant een traiteur, groenteboer, bakker, melkboer, slager en visboer op een op maat gemaakte ZTRDG bestelpagina. De bestelling wordt vervolgens klaargemaakt en een dag later op het werk bezorgd. De bestelde boodschappen zijn na de lunch in het bedrijfsrestaurant op te halen. Speciale koeltassen zorgen ervoor dat de boodschappen tot 22:00 uur koel en vers blijven. René Bink van ZTRDG: ‘De samenwerking tussen Appèl en ZTRDG komt niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven liggen op één lijn als het gaat om duurzaamheid, het ondersteunen van lokale leveranciers en verse producten in combinatie met een uitstekende smaak. Wij willen dat graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.’ Operationeel directeur Hans Hoppenbrouwer van cateraar Appèl zegt over de nieuwe dienstverlening; ‘Door deze samenwerking kunnen onze gasten niet alleen in het bedrijfsrestaurant, maar ook thuis genieten van verantwoord en lokaal eten.’ Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Compass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtSodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtLeo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health
Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.
Lees berichtFHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag
Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.
Lees bericht