Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution


New Chefs on the Block wordt toegevoegd aan Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met Food Reporter en Gault&Millau nu ook het New Chefs on the Block netwerkevent aan toegevoegd.

New Chefs on the Block is een evenement waarbij 120 jonge chefs en maîtres samenkomen in een kleine bioscoop, om gezamenlijk te kijken naar drie mini-documentaires van Nederlandse toptalenten in de horeca. Kennisdeling staat hierbij voorop, daarom ook dat tweesterrenchef Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel als host aanwezig zal zijn. Hij zal het culinaire talent in de zaal meenemen in zijn visie op de horeca van nu en in de toekomst.  

Door dit evenement te laten samensmelten met Chefs (R)Evolution, willen de betrokken partijen ervoor zorgen dat de focus niet alleen ligt op de gevestigde orde, maar juist ook op het aanstormende culinaire talent in Nederland. “Wij vinden het belangrijk om aandacht te geven aan culinair talent. Daarom werken we graag samen om talenten een podium te bieden,” aldus Jonnie Boer, eigenaar en chef-kok van De Librije.

New Chefs on the Block

Chefs (R)Evolution vindt op 4 en 5 september plaats in en rondom theater De Spiegel. New Chefs on the Block zal op maandag 5 september plaatsvinden in de Stadsschouwburg Odeon. Wie de New Chefs on the Block van deze editie zijn, wordt tijdens het evenement zelf bekendgemaakt.

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024

Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...

Lees bericht


PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht

Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht



Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht

Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid