De Haan wordt huurder van BP-station Ziedewij van Gerard Verveer


Het tankstation Ziedewij stopt bij De Haan met het bezorgen en richt zich op afhalen

Petrol – Gerard Verveer heeft zijn tankstation BP Ziedewij in Barendrecht verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Het lunchconcept Dailyz eten & drinken dat begin vorig jaar, na een ingrijpende verbouwing werd geopend, is als gevolg van de overdracht inmiddels ingeruild voor het Tony’s Streetfood-concept van De Haan.

De gesprekken liepen sinds november vorig jaar. Feitelijke overdracht van het station was 1 februari. Sinds maandag zijn de achterwanden bij de koffiemachine en bij de kassa’s in de look and feel van Tony’s aangebracht met verwijzing naar het Italiaanse koffiemerk Lavazza.

Tony’s OrderKiosk

Ziedewij werkte in de nieuwe shop met een bestelkiosk en ook De Haan werkt daarmee. De bestaande bestelzuil is nu vervangen door de OrderKiosk van De Haan. Verder wordt de naam BP Ziedewij vooralsnog  aangehouden. Gerard Verveer is 34 jaar eigenaar geweest van het tankstation in Barendrecht, dat al jaren bekendheid  geniet onder de naam ‘De Pitstop van Barendrecht’.

Dailyz eten & drinken

Het tankstation Ziedewij opende de nieuwe shop november 2019. Nadat het station goed en wel op gang kwam, kon het als gevolg van corona de zitgedeelten sluiten tijdens de lockdown. Bij die verbouwing werd niet alleen de hele shop vernieuwd, ook de wasstraat werd volledig vernieuwd. Het koffie en lunchconcept opende als Dailyz eten & drinken. Verveer wilde met zijn station en nieuwe shop een rustpunt zijn in de omgeving. De shop kent een open keuken, een brede koffiebar en zitjes en statafels voor de snelle trek. Deze laatste zijn voor de 2e lockdown ingeruild voor een hele bloemenhoek van een zeer goed bekend staande plaatselijke bloemist.

Alleen afhalen

Tony’s Streetfood is een eigen shopconcept van De Haan Minerale Oliën, dat met een aantal vaste strategische partners wordt ingevuld. Die samenwerkingspartijen zijn nu ook zichtbaar in de shop. Met de komst van De Haan is het bezorgen van broodjes en maaltijden gestopt. De locatie gaat zich volledig toeleggen op afhalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht


WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht

Nieuwe Tony’s Coffee & More bij haan tankstation in Pijnacker

Tankstation - De Haan heeft het tankstation van Avia overgenomen en omgetoverd tot een haan tankstation, volledig in blauw en met een moderne nieuwe shop van Tony’s. De verbouwde locatie in afgelopen weekend opengegaan voor bewoners van Pijnacker en automobilisten. Tony’s Coffee & More is één van de shopconcepten van Tony’s waarbij het met name om snacks, koffie...

Lees bericht



Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid