FEBO opent vijfde locatie met drive-through


Vooralsnog is alleen de drive-through in Nijmegen open bij de 75ste Nederlandse FEBO-locatie

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

De FEBO Drive is gelegen nabij de A15, afslag 38 Elst, op het nieuwe bedrijventerrein Park 15. De locatie is ook goed bereikbaar vanaf het centrum van Nijmegen. Vooralsnog gaat alleen de drive open. Voor directeur Dennis de Borst is het weer een mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan, Wormerveer, Zwolle en Alkmaar. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus. We zullen dan ook geen grootse opening doen, dat komt later wel”.

De vestiging zal door FEBO in eigen beheer worden geëxploiteerd, met de bedoeling dat een franchisenemer deze op termijn overneemt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht


FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht

Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht


ProFri laakt wetsvoorstel ‘gemeentelijk snackbarverbod’

Politiek - ProFri, de vakvereniging van frituurbedrijven, laakt het wetsvoorstel dat gemeenten de mogelijkheid geeft nieuwe snackbars uit hun openbare ruimte te weren. Volgens de vereniging is er sprake van ‘grachtengordelpolitiek’, omdat mensen elkaar op dit onderwerp napraten en de wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt.

Lees bericht

Horeca Alliantie wil energiestress in kaart brengen

Energiecrisis - De Horeca Alliantie wil onder de noemer ‘Horeca In Nood’ de energiestress in de horecabranche in kaart brengen. Ondernemers kunnen via de Horeca Alliantie hun energienood delen. De binnengekomen reacties worden gepubliceerd en gebundeld voor politiek Den Haag.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid