Foodmaker wil Nederland ‘on the Vedge’ krijgen


Foodconcept - Foodmaker, bekend van de gezonde maaltijden en maaltijdsalades en ook als restaurantketen in België, gaat de Vedge Bags-maaltijden nu ook in Nederland bezorgen. De producten worden gratis bezorgd door PostNL.

Oprichter en CEO Lieven Vanlommel van Foodmaker zet de stap naar Nederland om een bijdrage te leveren met zijn producten aan een gezonde leefstijl. Dat is volgens Vanlommel juist nu keihard nodig.

Sinds 2011 is Foodmaker in België een gevestigde naam voor ultraverse maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van de eigen biovelden komen en in eigen huis en duurzaam geproduceerd worden. In Nederland zijn de saldes en maaltijden te vinden bij Albert Heijn en Marqt, plus een aantal andere zelfstandige locaties. Ambassadeurs voor de gezonde maaltijden zijn Kjeld Nuis en Philippe Geubels.

Vedge Bags

De Vedge Bags, die Foodmaker in Nederland gaat leveren, zijn maaltijdboxen met gerechten die aan huis worden geleverd. Er is ook het ‘Back on track-plan’, een gezondheidskuur van een week of twee weken met enkel gezonde gerechten: ontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten. Ambassadeur Philippe Geubels heeft het ‘Back on track-plan’ ondergaan en met resultaat: onder begeleiding van de Foodmaker-diëtist en hun personal trainer verlaagde Geubels zijn metabolische leeftijd met 10 jaar. De producten zijn niet alleen voor consumenten beschikbaar, maar ook voor bedrijven en instellingen. Foodmaker heeft groepslessen en programma’s ontwikkeld om werkgevers hierbij de ondersteunen.

Bron: @FoodClicks

Een van de Foodmaker-ambassadeurs Kjeld Nuis

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Erasmus MC doet gezonde voedingspilot met Health Food Wall

Zorg - De eerste Health Food Wall is nog altijd te zien op Schiphol. Sterker nog: het contract is net verlengd. Maar verder leek het een beetje stil rondom de vendingautomaat met gezonde producten. Totdat Erasmus MC in Rotterdam zich meldde met de installatie van vier automaten als pilot voor een periode van zes maanden.

Lees bericht


Appèl introduceert Frigo-concept: de ‘Slimme koelkast’

Introductie – Bedrijfscateraar Appèl introduceert een slimme koelkast voor kantoor, sportschool en de hotellobby. De slimme koelkast wordt gevuld met een assortiment van gezonde maaltijdenleverancier Foodmaker, waarmee Appèl een exclusieve samenwerking heeft. Frigo is een koelkast, gevuld met eten en drinken, die 24/7 beschikbaar is en volledig onbemand geïnstalleerd kan worden. De koelkast is te gebruiken met de Frigo...

Lees bericht

Delhaize en Foodmaker gaan intensiever samenwerken

Buitenland – Delhaize en Foodmaker hebben een langetermijn partnership aangekondigd en de ambitie uitgesproken om samen gezonde voeding dichter bij de klanten te brengen. Dat gebeurt op verschillende manieren. Delhaize gaat meer producten opnemen van Foodmaker en saladebars plaatsen in de supermarkten, maar daarnaast wordt Delhaize ook exploitant van de Foodmaker-restaurants.

Lees bericht

Foodmaker wordt exclusieve partner van Appèl voor de B2B-markt

Catering - Foodmaker gaat samenwerken met de Bossche cateraar Appèl en wordt de exclusieve partner van Appèl voor de B2B markt in Nederland. De samenwerking moet resulteren in 30 nieuwe Foodmaker restaurants de komende twee jaar. Het eerste Foodmaker bedrijfsrestaurant opent in maart in het Erasmus MC in Rotterdam.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid