Appèl introduceert Frigo-concept: de ‘Slimme koelkast’


De Slimme Koelkast van Frigo werkt met een app, maar met een betaalpas kopen, kan ook

Introductie – Bedrijfscateraar Appèl introduceert een slimme koelkast voor kantoor, sportschool en de hotellobby. De slimme koelkast wordt gevuld met een assortiment van gezonde maaltijdenleverancier Foodmaker, waarmee Appèl een exclusieve samenwerking heeft. Frigo is een koelkast, gevuld met eten en drinken, die 24/7 beschikbaar is en volledig onbemand geïnstalleerd kan worden. De koelkast is te gebruiken met de Frigo app of bankpas. De Frigo app houdt op een afstand ook de voorraad bij.

Door slim om te gaan met verkoopdata kan Appèl bepaalde producten meer of minder promoten. Hierdoor wordt derving teruggedrongen. Het assortiment bestaat uit sappen, broodjes, wraps en maaltijdsalades. Maar ook overnight oats als ontbijt, tussendoortjes en maaltijden voor thuis of om op te warmen als er overgewerkt wordt zijn beschikbaar. Het openen voor de gebruiker gaat met de Frigo app. Na het scannen van de QR-code op het scherm kan de deur worden geopend en de keuze worden gemaakt.

De slimme koelkast registreert welke producten er zijn gekozen en deze worden in rekening gebracht nadat de deur is gesloten. Door de aanwezige NFC-betaalterminal (Near Field Communication, betalen op afstand, red.) is de Frigo ook te gebruiken met een bankpas zonder de app. Hierdoor kunnen ook eenmalige bezoekers gebruikmaken van de koelkast.

Voor het installeren van de Frigo is alleen een stroompunt en een internetverbinding noodzakelijk.

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht


Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht


Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht


Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Overname - De Brabantse cateraar Markies Catering neemt per 1 augustus dit jaar de activiteiten van Scoolcompany over. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Deze activiteiten van Scoolcompany worden voortgezet onder de paraplu van Markies Catering.

Lees bericht

Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Het gaat om meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties en de op het terrein aanwezige foodtrucks. Ook de banqueting gaat Appèl verzorgen. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment centraal.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid