Foodmaker wordt exclusieve partner van Appèl voor de B2B-markt


Catering - Foodmaker gaat samenwerken met de Bossche cateraar Appèl en wordt de exclusieve partner van Appèl voor de B2B markt in Nederland. De samenwerking moet resulteren in 30 nieuwe Foodmaker restaurants de komende twee jaar. Het eerste Foodmaker bedrijfsrestaurant opent in maart in het Erasmus MC in Rotterdam.

Foodmaker, de gezonde restaurantketen en producent van ultraverse maaltijden wil Nederland veroveren met zijn gezonde formule. Deze week opende Foodmaker al de deuren van een nieuw restaurant aan het Weena in Rotterdam. De samenwerking met Appèl gaat zorgen voor een versnelling in het uitbreiden van de gezondheidsketen.

Gezondheid

Appèl bedient meer dan 650 bedrijven en onderwijsinstellingen. Samen met Foodmaker is het plan om dit jaar nog vijf locaties om te vormen naar Foodmaker restaurants. Welke locaties dat gaan zijn, wordt momenteel nog bekeken. Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van Foodmaker. “We kennen elkaar al enkele jaren en we delen dezelfde waarden als het gaat om gezondheid. Het is nu ook relevant. Algemeen directeur van Appèl Hans van Veen beaamt dit: “Wij zien de samenwerking met Foodmaker als een unieke kans om onze opdrachtgevers en gasten te voorzien in een snel, maar bovenal lekker en gezond assortiment, om zo bij te dragen aan vitale werknemers.”

Kansen

Foodmaker wordt momenteel hard getroffen maar ziet enorme kansen na de crisis. “De vraag naar verse en gezonde voeding op de werkvloer is enorm sinds de crisis,” zegt Vanlommel. “In België hebben we onder andere bedrijfsrestaurants in de hoofdkantoren van Proximus en Engie die het zeer goed doen. Wij merken een duidelijke mentaliteitswijziging bij de werkende mens. De klassieke kroket wordt meer en meer vervangen door een gezonde maaltijd”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht


Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht


Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht


Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Overname - De Brabantse cateraar Markies Catering neemt per 1 augustus dit jaar de activiteiten van Scoolcompany over. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Deze activiteiten van Scoolcompany worden voortgezet onder de paraplu van Markies Catering.

Lees bericht

Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Het gaat om meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties en de op het terrein aanwezige foodtrucks. Ook de banqueting gaat Appèl verzorgen. Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment centraal.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid