Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting


Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Thuisbezorgd.nl partners krijgen bij besteding van 250 euro standaard 3% korting aan de kassa, boven de 250 euro geldt een korting van 5%. De korting wordt gekoppeld aan de Makro-pas en wordt direct aan de kassa verwerkt. Doordat de groothandel ook werkt met een staffelkorting op de meest verkochte producten voor de horeca, kan de korting hoger oplopen, zo laat Thuisbezorgd weten. Daarnaast genieten partners van de eten-bestelsite bij Makro vestigingen van ruimere horeca-openingstijden en speciale voor hen gereserveerde parkeerplekken. “Thuisbezorgd.nl is alleen succesvol als onze restaurant partners dat ook zijn. Zeker in de huidige uitdagende tijden voor het mkb, willen we ervoor zorgen dat ook de kleine onafhankelijke restaurants succesvol blijven. De samenwerking met Makro levert deze restaurants direct voordeel voor hun inkoop op,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsThuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Lees bericht


Ron Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Lees bericht


‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid