Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting


Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Thuisbezorgd.nl partners krijgen bij besteding van 250 euro standaard 3% korting aan de kassa, boven de 250 euro geldt een korting van 5%. De korting wordt gekoppeld aan de Makro-pas en wordt direct aan de kassa verwerkt. Doordat de groothandel ook werkt met een staffelkorting op de meest verkochte producten voor de horeca, kan de korting hoger oplopen, zo laat Thuisbezorgd weten. Daarnaast genieten partners van de eten-bestelsite bij Makro vestigingen van ruimere horeca-openingstijden en speciale voor hen gereserveerde parkeerplekken. “Thuisbezorgd.nl is alleen succesvol als onze restaurant partners dat ook zijn. Zeker in de huidige uitdagende tijden voor het mkb, willen we ervoor zorgen dat ook de kleine onafhankelijke restaurants succesvol blijven. De samenwerking met Makro levert deze restaurants direct voordeel voor hun inkoop op,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid