De Healthy Aid Kits van D-drinks


Initiatief – Er zijn veel vernieuwende initiatieven gelanceerd tijdens de sluitingsperiode van de horeca. Ook het bedrijf D-drinks bedacht een actie om toch de eindconsumenten te bereiken.  Een drietal boxen met producten voor alle thuisblijvers, de Healthy Aid Kits.

Omdat thuisblijven over het algemeen de norm blijft en de gezondheid bovenaan staat, bedacht D-drinks boxen met verschillende producten voor thuis waarmee gewerkt kan worden aan het verbeteren van de gezondheid en conditie. Zo werd een stay-in-shape box samengesteld met producten gericht op de sportieve gast, een boost-your-immunity box met gezonde dranken en snacks voor extra weerstand en tot slot een treat-yourself-and-your-family box met producten om te delen met anderen in het gezin. Boxen met drinks en verwennerijsnacks, die passen in een gezond en verantwoord consumptiepatroon.

De actie is opgezet omdat D-drinks normaal gesproken veel producten levert aan horecabedrijven, die nu gesloten zijn. De coronamaatregelen dwongen het bedrijf te zoeken naar alternatieven verkoopkanalen. Het inrichten van een webshop bleek uitkomst te bieden. Verschillende boxen zijn inmiddels door consumenten en bedrijven voor hun werknemers besteld, door inzet van social media-activiteiten. “Bovendien bieden de boxen ook de gelegenheid rechtstreeks te communiceren met de eindconsument en ook dat werpt z’n vruchten af”, aldus brandmanager Jolein de Krijger van D-drinks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht



100% biologisch sportdrankje Sportline komt in hersluitbaar blik

Introductie – D-drinks, leverancier van diverse frisdranken, komt, naar eigen zeggen, met de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonisch sportdrank in Nederland. De sportdrank, Sportline Isotonic Boost, heeft bovendien ook een XO sluiting, wat het blikje hersluitbaar maakt. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij, met een lichte citroensmaak. Het is daarnaast laag in calorieën en...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid