UNXPCTD en D-drinks starten pop upconcept in Westergasfabriek


Foto bij: UNXPCTD

Event – UNXPCTD en fris- en snackfabrikant D-drinks zijn samen een pop-upconcept gestart in de Zuiveringshal West van de Westergas in Amsterdam. Een maand lang willen beide partijen op die locaties uiteenlopen activiteiten organiseren, van acts tot workshops.

Het is een plek zijn waar creatieven een podium hebben en waar je ondergedompeld wordt in entertainment. De locatie is donderdag 3 september open gegaan. Bezoekers kunnen genieten van onder andere dans-, cabaret-, en toneelvoorstellingen én van optredens van bands. In het weekend zijn er ook speciale kindershows.

Ook op het gebied van dranken en snacks valt er het nodige te ontdekken. De samenwerking met D-drinks zorgt voor een gevarieerd aanbod aan (alcoholvrije) drankjes en snacks.  En ook de foodtrucks op de locatie variëren gedurende de periode. D-drinks verzorgt ook verschillende tastings. Zo kunnen de bezoekers onder andere kennis maken met de kombucha’s van The GUTsy Captain, de biologische frisdranken en siropen van Belvoir en de natuurlijke craft soda’s van Dalston’s. Mensen kunnen er ook terecht voor het proeven van o.a. het bruisende water met lichte fruitsmaak van Dash Water, de sprankelende frisdranken van Cawston Press en de natuurlijke vruchtendranken met botanische extracten van Firefly. Daarnaast kunnen de bezoekers Moonpop ontdekken: een nieuw lokaal popcorn merk met hand-gepofte, biologische popcorn in 3 smaken die worden gemaakt met kokosnootolie.

De pop up locatie en de bar zijn geopend op donderdag en vrijdag van 16.00 uur - 00.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 uur - 00.00 uur. De D-drinks tastings worden georganiseerd op 12 september en 26 september.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots

Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

Lees bericht

De Healthy Aid Kits van D-drinks

Initiatief – Er zijn veel vernieuwende initiatieven gelanceerd tijdens de sluitingsperiode van de horeca. Ook het bedrijf D-drinks bedacht een actie om toch de eindconsumenten te bereiken.  Een drietal boxen met producten voor alle thuisblijvers, de Healthy Aid Kits.

Lees bericht


100% biologisch sportdrankje Sportline komt in hersluitbaar blik

Introductie – D-drinks, leverancier van diverse frisdranken, komt, naar eigen zeggen, met de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonisch sportdrank in Nederland. De sportdrank, Sportline Isotonic Boost, heeft bovendien ook een XO sluiting, wat het blikje hersluitbaar maakt. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij, met een lichte citroensmaak. Het is daarnaast laag in calorieën en...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid