Eerste spritz terras van Nederland opent in Amsterdam


Pop-up terras – Amsterdam is klaar voor de summer of love en dus bedachten een aantal initiatiefnemers het eerste spritz terras. Zaterdag 19 juni gaat het popup-terras 'Café Bloesem' open.

Initiatiefnemers achter het eerste spritz terras zijn de oprichters Maarten de Vries, Sunny Bakhtiar en Jamie van der Will van de Kopstootbar, de Tulp (samen met de heren van Pesca), Sammie Sangria en Jajem Jenever. Naast de mogelijkheid van het 'terrassen' wordt er ook veel georganiseerd. Zo zijn er silent disco avonden, live optredens en wordt er gewerkt aan grote schermen om het EK te volgen. De verwachting is dat maandag 22 juni het eerste event plaats gaat vinden.

Oranjebloesem

Aan de basis van het terras heeft een drankje gestaan die samen met The Stillery is ontwikkeld, een JAJEM Oranjebloesem. Een zachte oranjebitter met moutwijn, vlierbloesem, oranjebloesem en appeltjes van oranje. Een drankje dat als shot is te drinken, maar in de mix met cava en bruisend water ook als nieuwste spritz. Dit bracht de bedenkers op het idee om hier de hele zomer, langs het water aan de Leidse kade, van te genieten op het eerste ‘spritz bloementerras’ van Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Lees bericht


Tweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht




Weelderig kleurrijk jaren ’70 design bij La Nostra Gigi

Horecaconcept – Pesca, Skylounge Ventuno, MaMa Kelly, het zijn stuk horecaconcepten waar naast goed eten het interieur een belangrijke rol speelt. Zo ook bij La Nostra Gigi aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Een nieuw horecaconcept dat veel ruimte biedt voor Italiaans shared dining en een borrel; een weelderig en kleurrijke trattoria, cocktailbar en lounge in één.

Lees bericht

Tweede visrestaurant Pesca opent in Rotterdam

Restaurant - Op woensdag 9 november opent Pesca een gloednieuwe locatie aan de Boteersloot in het centrum van Rotterdam. De vestiging is na Amsterdam de tweede locatie van Pesca. Het restaurantconcept heeft een vernieuwende kijk op een visrestaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid