Reserve Roastery & Tasting Room nieuw paradepaardje Starbucks

Horeca - Starbucks, de grootste koffieketen ter wereld, heeft in het Amerikaanse Seattle het nieuwste paradepaardje van de formule geopend: The Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room. In de 1400 vierkante meter grote vestiging staat het branden, proeven, informatie geven en ontdekken van de wereld van koffie centraal. De The Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room is geopend aan 1124 Pike Street in Seattle, de thuisstad van Starbucks en negen blokken verwijderd van het...

Lees bericht

Horesca Smulders gaat sportkantines gezonder maken

Groothandel - Horeca Smulders in Goirle gaat sportverenigingen helpen de kantine wat gezonder te maken. Niet alleen in aanbod, maar ook financieel. Op de sportbeurs in Gorinchem, die woensdag wordt gehouden, presenteert de groothandel het concept ‘Kantine.nl’, dat bestaat uit een uitgebreid gezond food- en nonfoodpakket, sponsoring van koffiebekers en posters om de sporter te wijzen op het gezondere aanbod. Stefan Smulders van Horesca Smulders wil niet alleen leverancier...

Lees bericht

De Bierfabriek brouwt eigen bier op Horecava

Beurzen - Tijdens de Horecava realiseert De Bierfabriek een tijdelijke pop-up restaurant met bijna 200 zitplaatsen. Hier kan de bezoeker genieten van het bekende Franse boerderijkippetje, maar ook inspiratie opdoen over het brouwen van bier... er wordt namelijk op de beursvloer bier gebrouwen. De Bierfabriek is een horeca-concept waarin brouwerij, restaurant en café samenkomen. Oprichter Andrea Possa: “Het pop-up restaurant tijdens de beurs is een ambitieus project waar we trots op...

Lees bericht

Horeca Academie en tuinders delen snackgroenten uit aan vluchtelingen

Actie - Westlandse tuinders van Zwin Brothers en Tommies hebben dit weekend samen met de medewerkers van de Horeca Academie en opleider Threewise radijsjes, snacktomaten en snackkomkommers uitgedeeld aan de vluchtelingen in het voormalige ministerie van Sociale Zaken. Directeur Antoine Defesche van de Horeca Academie attendeerde de twee Westlandse tuinders dat er nog behoefte was aan vitaminen bij de buren van de Horeca Academie. De tuinders waren meteen enthousiast. Antoine...

Lees bericht


Tess Posthumus aan de slag bij Krasnapolsky

Hotel - Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Na de verbintenis van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het...

Lees bericht

Gratis kroketten bij FEBO pop-up automatiek in PC Hooftstraat

Fastservice - FEBO heeft donderdag in de PC Hooftstraat in Amsterdam een pop-up automatiek geopend. De eerste kroket ‘uit de muur’ werd getrokken door sterrenchef Ron Blaauw. De opening van de automatiek in de sjieke PC is onderdeel van de 75-jarige verjaardag die FEBO dit jaar viert. Op de dag van de opening zijn de kroketten gratis. “Onze kroketten passen prima in de PC Hooftstraat”, zegt FEBO-directeur Dennis de Borst. ...

Lees bericht

Nederlandse hotelgast wil gemak en luxe

Onderzoek – De Nederlandse hotelbezoeker wil gemak en luxe, maar daar niet te veel voor betalen. Zes op de tien Nederlanders heeft het afgelopen jaar in een hotel overnacht. Dit blijkt uit onderzoek van AccorHotels. Opvallend is dat het merendeel (97%) wel ontbijt in het hotel. Bij dat ontbijt worden wel luxe producten verwacht, maar echt luxe ontbijten met champagne is aan de Nederlander niet besteed. Slechts 2% vindt champagne onmisbaar bij het...

Lees bericht

Soenil Bahadoer geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Horeca - Op 23 november jl. vond in Restaurant de Lindehof ** in Nuenen de inauguratie plaats van Soenil Bahadoer. De patron cuisinier van de Lindehof was op 20 maart geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Ruim 50 gasten, onder wie zeer veel SVH Meesters en chef-koks, woonden de inauguratie bij. Cabaretier en presentator Jörgen Raymann opende het programma en vertelde het fantastisch te vinden om te zien hoe ver Soenil Bahadoer is...

Lees bericht


Bakx Foods introduceert snacklijn PUUR!

Fastservice – Inspelend op de trend naar gezondere en duurzame producten introduceert Bakx Foods een nieuwe lijn gemaksartikelen onder de naam PUUR! De producten gaan, volgens Bakx Foods, terug naar de basis van écht vlees, zonder E-nummers, een hoog vleespercentage en Hollandse afkomst. PUUR! bestaat uit twee burgers, een kipfiletspies en een gehaktbal. Rob Steur, algemeen directeur van Bakx Foods: “Met de PUUR!-lijn spelen we in op de wens van...

Lees bericht

De Graaf wint met boerencouscous IKEA Challenge

Wedstrijd – De boerencouscous met groenteballetjes van Anne de Graaf uit Amsterdam is winnaar geworden van de IKEA Food Challenge. Het gerecht komt nu op de menukaart te staan van het Zweedse warenhuis. De IKEA Food Challenge was een online zoektocht naar het nieuwe gerecht dat vanaf begin 2016 op het menu van alle IKEA Restaurants in Nederland staat. Uit ruim 700 inzendingen via Instagram met #IKEAfoodchallenge werden 13 gerechten geselecteerd en beoordeeld door...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid