Ook voorzitter ProFri nu Goed Gefrituurd

Fastservice – Een bedrijfsovername door zijn zoon Dennis en enkele verbeterpunten bij de zelfevaluatie stonden voorzitter Hans Hus van ProFri in de weg om met zijn bedrijf in aanmerking te komen voor het Goed Gefrituurd Keurmerk. Maar met een score van 92% na het bezoek van de Mystery Guest ontving hij vandaag uit handen van zijn collega bestuurder Peter van Dinther, het certificaat en het bijbehorende schildje. Het Goed Gefrituurd Keurmerk is...

Lees bericht

Mondelēz en Douwe Egberts nu Jacobs Douwe Egberts

Industrie – Vanaf vandaag is Jacobs Douwe Egberts de nieuwe naam van het samenwerkingsverband tussen D.E Master Blenders 1753 B.V (DEMB) en Mondelēz International (MDLZ). Bijna een jaar geleden kondigden DEMB en MDLZ hun voornemen aan om 's werelds grootste koffiebedrijf te creëren onder de naam Jacobs Douwe Egberts  (JDE) als onderdeel van Jacobs Douwe Egberts groep. Als gevolg daarvan is de bedrijfsnaam Douwe Egberts Professional Netherlands B...

Lees bericht

Food goed vertegenwoordigd in Tourkaravaan

Evenement – Het aantal foodbedrijven is traditioneel goed vertegenwoordigd in de Tourkaravaan die afgelopen zaterdag vanuit Utrecht van start is gegaan. Foodgiganten als Haribo, McCain, Unilever en Senseo namen deze keer met meerdere wagens deel. Het internationale wielerspektakel trekt sponsoren aan uit alle Europese landen. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld McCain vanuit België meedoet aan de Tour de France zonder dat het Nederlandse kantoor daarbij actief betrokken is. Senseo doet...

Lees bericht

Nieuw: ‘Grand Café De Tropen’

Formule – Het Amsterdamse Tropenmuseum krijgt een nieuwe horecagelegenheid: ‘Grand Café De Tropen’. Het grand café wordt gevestigd in het indrukwekkende monument van het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) en opent in augustus. De vernieuwde horecaoutlet telt 90 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen buiten op het terras aan het Oosterpark. Het interieurconcept en de inrichting van De Tropen zijn ontworpen door studio Piet Boon en blijven dicht liggen bij de oorspronkelijke waarden...

Lees bericht


En de winnaar is….... strandpaviljoen De Zeemeeuw

Strandpaviljoens – Het Beste Strandpaviljoen van 2015 staat in Noordwijk, de Zeemeeuw. Het strandpaviljoen lost met de prijs Paal 17 op Texel af beste van Nederland. Het publiek bracht veel stemmen uit op de Zeemeeuw. Het paviljoen kreeg hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van het eten en drinken, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de uitstraling van het strandpaviljoen. De vakjury kon zich hier uitstekend in vinden en roemde...

Lees bericht

Beleggen in lokaal bier populair bij particulieren

Ontwikkeling - Particulieren investeren steeds vaker in lokale brouwers via crowdfunding. De afgelopen weken is er een recordbedrag van totaal 4 ton opgehaald door de lokale brouwers.Dat meldt crowdfundplatform CrowdAboutNow. Mark Laagewaard, directeur van crowdfundplatform CrowdAboutNow, over deze stijgende populariteit: "Steeds meer mensen ontdekken de kwaliteit van kleine bierbrouwers. Bovendien is het een product dat mensen begrijpen. Wat is nou tastbaarder dan een biertje? Consumenten vinden lokale producten steeds belangrijker...

Lees bericht

‘Crêpeaffaire heeft kenmerken van een hit’

Formulenieuws -  De eerste Crêpeaffaire van Nederland opende vorige week donderdag in Haarlem. “Toen we de formule in Londen zagen, hadden we zoiets van dit concept heeft kenmerken van een hit,” zei Maarten Steinkamp bij de opening. “Of dat zo is weten we over vijf jaar, als mensen op het terras tegen elkaar zeggen: kom we gaan even een crêpe-je eten bij...

Lees bericht

Jaap Wassink nieuwe Country Director Coca-Cola Enterprises

Benoeming – Jaap Wassink is vanaf 1 augustus benoemd als Vice President en Country Director van Coca-Cola Enterprises Nederland. Hij volgt hiermee John Brands op die het bedrijf na ruim vijf jaar gaat verlaten omdat hij elders een nieuwe functie heeft aanvaard. Wassink beschikt over ruime ervaring in de Nederlandse FMCG-markt en bouwde binnen Coca-Cola Enterprises in ruim 15 jaar een indrukwekkende staat van dienst op binnen het Cold en Home kanaal en...

Lees bericht


KHN start online-serie over ondernemerschap

Horeca - Op dinsdag 30 juni is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op khn.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers vertellen over hun ondernemerservaringen. KHN heeft drie afleveringen geproduceerd over gastvrijheid, innovatie&rendement en biercontracten. KHN start met drie afleveringen van Hart van de horeca. Daarmee wordt ervaring opgedaan van een nieuwe manier van communiceren met de horecaondernemers. Zij vertellen over hun succes...

Lees bericht

Deli XL Nieuwegein speelt slim in op Tour

Groothandel – De vestiging in Nieuwegein van Bidvest Deli XL speelt slim in op de Tour de France die aankomend weekeinde in Utrecht van start gaat door de deuren van de vestiging de gehele nacht open te zetten. Horecaondernemers kunnen van 4 juli 08:00 tot 5 juli 13:00 uur terecht. Wim Stroes, vestigingsmanager van Bidvest Deli XL Nieuwegein: “Ook horecaondernemers die nog geen klant zijn bij Bidvest Deli XL kunnen producten afhalen bij ons. Wij...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid