Uitbreiding directie Bonduelle

Industrie - Bonduelle Noord-Europa heeft Ilonka Audenaerde (41) aangesteld als Commercieel Directeur Benelux. Audenaerde is al vijf jaar werkzaam bij Bonduelle en heeft bijna 20 jaar commerciële ervaring in de FMCG-branche. Tamara Schuitvlot (33) volgt Audenaerde op als Marketing Director Benelux. Met de uitbreiding van de directie, wil Bonduelle haar leidende rol in bewerkte groente in de Benelux versterken. In haar nieuwe functie zal Audenaerde voortbouwen op de ingezette groei door zich...

Lees bericht

FHC en Sligro gaan samenwerken in hygiëne-inspecties

Formulenieuws - Sligro en FHC Formulebeheer, initiatiefnemers van het Centraal Fastservicebedrijven (CBF), gaan samenwerken in de hygiëne-inspecties. Adviesbureau Kroonenburg Advies uit ’s-Hertogenbosch gaat de inspecties voor de formules van beide bedrijven verzorgen. Sligro en FHC Formulebeheer willen met de inspecties de kwaliteit in de horeca verbeteren. Volgens Kwaliteitsmanager Ivan Huntjens (Sligro) en Operationeel Manager Michel Rietman (FHC Formulebeheer) gaat kwaliteitszorg het verschil maken bij het exploiteren van fastfood, horeca...

Lees bericht

FSIN: Consument heeft geen boodschap meer aan klassieke marktindeling

Foodservice - De Nederlandse markt van eten en drinken verkopen aan consumenten is nog klassiek georganiseerd. Voor thuis eten ga je naar de super, voor eten buiten de deur ga je naar een van de honderden outlets. Maar aan die logica heeft de consument geen enkele boodschap meer. Dat schrijft het FSIn in de nieuwste Beleidsmonitor die recent is verschenen. Supermarkten en horecabedrijven denken ongeveer als volgt volgens het bericht...

Lees bericht

Topchef Tom Boere gaat restaurant Otium in Schiphol-Rijk leiden

Restaurant – Topchef Tom Broere gaat het restaurant Otium in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport leiden als chef de cuisine. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaurant, maar nadrukkelijk ook als restaurant voor gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Tom Boere werkte bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel en kookte restaurant inTenz in Rijnsaterwoude...

Lees bericht


Nieuw restaurant in Rijksmuseum wordt culinair hoogstandje

Horeca - Rijks, het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum, heeft de ambitie om een sterrenrestaurant te worden. Volgens Wim Pijbes, hoofddirecteur Rijksmuseum, past die ambitie helemaal in de ontwikkeling van horeca binnen musea. “Die wordt steeds beter en internationaal wordt de lat zeer hoog gelegd.” Het nieuwe restaurant heeft 140 zitplaatsen en is gevestigd in de pas geopende Philipsvleugel. Naast het restaurants is er en aparte ruimte voor 36 gasten en een...

Lees bericht

Hoofdkantoor FFC naar Houten

Verhuizing - Het hoofdkantoor FFC (Franchise Friendly Concepts) van Kwalitaria is, na 11 jaar in Zeist gehuisvest te zijn geweest, verhuisd naar een nieuw onderkomen in Houten.  “Dit pand past beter bij wat wij willen uitstralen met onze formules”, zo zegt Algemeen Directeur Bas Holshuijsen, “een moderne locatie die past bij deze tijd en met alle voorzieningen die we nodig hebben om onze ondernemers goed van dienst te kunnen zijn.” FFC...

Lees bericht

Twee nieuwe directeuren moeten Regardz-experience vormgeven

Hotels - In mei heeft Regardz, een landelijke organisatie van authentieke congres- en vergaderlocaties en hotels, het inspiratie-programma Kindest Regardz geïntroduceerd. Met dit programma wil Regardz haar medewerkers motiveren om van gasten vrienden te maken en het serviceniveau naar een nóg hoger peil brengen. Om dit te bewerkstelligen heeft de organisatie twee locatiedirecteuren aangesteld als directeur Kindest Regardz en directeur Food Experience. "Deze aanstelling past binnen de platte...

Lees bericht

Prijs dagje uit bovengemiddeld gestegen

Leisure - De prijs van een dagje uit is dit jaar bovengemiddeld gestegen. Een bezoek aan attractieparken, musea en dierentuinen steeg met 1,6 procent. Oktober is traditioneel een relatief dure maand voor een uitje. Dat blijkt uit de ‘dagje-weg-index’ van het ING Economisch Bureau. De index bevat de prijsontwikkeling van de entreekosten voor de dierentuin, het museum en het attractiepark, en de kosten voor bioscoop-, concert- en theaterkaartjes. Ook zijn de...

Lees bericht


Pop-up restaurant Damn Food Waste kookt met lelijke groenten

Afgelopen zaterdag opende Damn Food Waste een pop-up restaurant op de Dutch Design Week in Eindhoven. Naar eigen zeggen is het tijdelijke restaurant dat kookt met 'lelijke groenten' nu al een groot succes. Een culinair menu, gemaakt van producten die normaal gesproken niet op je bord zouden belanden. Dat is het idee achter het pop-up restaurant van Damn Food Waste. In Nederland gooien we per persoon jaarlijks vijftig kilo goed...

Lees bericht

Sligro boert goed eerste drie kwartalen

Groothandel – Sligro heeft drie goede eerste kwartalen achter de rug. De omzet steeg met 2,6 procent naar €1.896 miljoen. Vooral het foodservicedeel zorgde met een stijging van 5,3 procent voor die groei. Bij foodretail nam de omzet met 2,7% af. Bij Foodservice beliep de totale omzetgroei over de eerste drie kwartalen (39 weken) 5,3% (Q3: 5,8%). Exclusief het effect van overnames en rookwaren beliep de autonome groei 3,5% (Q3: 2,6%). Inclusief rookwaren beliep dit percentage 4,1% (Q3: 3,2%). Rondom het einde...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid