Allereerste Délifrance restaurant in Nederland nu ook naar nieuw concept

Formulenieuws - De Délifrance aan het Damrak in Amsterdam is heropend en biedt consumenten nu een nieuwe uitstraling en formule waarin gemak en genieten nog meer centraal staan. Zo is het ontbijt op deze locatie de grote publiekstrekker. De drukste Délifrance vestiging van Nederland moest voor de verbouwing een week dicht. De broodjesketen wil de komende jaren met vijf restaurants per jaar groeien en dat op uiteenlopende locaties,Â...

Lees bericht

Inschrijving Horecava Innovation Award van start; innovaties op beurs centraal

Beurzen - De inschrijving is gestart voor bedrijven om hun innovaties in te schrijven voor deelname aan de komende Horecava Innovation Award, de jaarlijkse landelijke vakprijs voor innovaties in de foodservicebranche. Aandacht voor vernieuwende producten, diensten en concepten is een van de speerpunten van de komende Horecava. Daarom organiseert de vakbeurs voor de zeventiende maal de Horecava Innovation Award. Elke dienst, product of concept, gelanceerd na 1 januari 2016, komt in aanmerking...

Lees bericht

Chocomel gaat met after party boot festivalgangers rondvaren

Promoties - Chocomel gaat in juli en augustus in Amsterdam en Rotterdam met een ‘after party boot’ varen. De Chocomel After Cruise vaartochten zijn onderdeel van de ‘Daar had je zin in’-campagne. In de zomercampagne ligt de focus op koude Chocomel. Het merk richt zich op een doelgroep van jongvolwassenen, in het bijzonder festivalgangers. Centraal binnen de campagne staat de Chocomel After Cruise waarbij festivalgangers van onder meer Amsterdam...

Lees bericht

Hilton Rotterdam maakt naam hotelrestaurant bekend: Roots

Hotels - In het Hilton in Rotterdam is vrijdag de naam bekend gemaakt van het nieuwe restaurant in het hotel aan het Weena: Roots. De naam Roots is bedacht door Rotterdammers die in een wedstrijd werden opgeroepen mee te denken over een naam voor het nieuwe restaurant. In het restaurant van chef-kok Stephan Nijst draait het om de seizoenen. Het restaurant straalt volgens Nijst in de zomer een andere ambiance...

Lees bericht


‘Geen opgeklopte verhalen’ in nieuwe dry gin Boomsma Distilleerderij

Gedistilleerd -  In de Bluespoon Bar van het Andaz hotel in Amsterdam lanceerde Boomsma Distilleerderij vrijdag een nieuwe gin: Boomsma Dry Gin. De nieuwe gin werd onthuld door presentator Tim Douwsma, samen met Saskia en Chantoine Boomsma. Authentiek, geen opgeklopte verhalen, een knipoog naar het verleden en een frisse blik op de toekomst, is volgens het familiebedrijf de boodschap van de nieuwe gin. Boomsma Dry Gin wordt gemaakt van twaalf...

Lees bericht

Groothandel Sligro opent in Amsterdam 16.000 m2 groot paradepaardje

Groothandels - Sligro heeft aan de Van der Madeweg in Amsterdam het nieuwe paradepaardje van de groothandel geopend. De vestiging op het oude adres is van buiten en binnen volledig vernieuwd en biedt op 16.000 vierkante meter ruim 40.000 artikelen. De officiële opening van de compleet vernieuwde Sligro werd maandag verricht door Marcus Polman, Michiel van der Eerde en Robert Kranenborg, de juryleden van het tv-kookprogramma MasterChef en Hilde van Maanen...

Lees bericht

Omzet bezorgservice foodora stijgt naar 150 miljoen euro

Distributie – Bezorgservice foodora heeft drie maanden na de lancering de grens van 150 miljoen euro omzet bereikt. Het is voor de formule, die actief is in meer dan tien landen, reden om verdere uitbreidingen van de dienst aan te kondigen. Ook in Nederland Foodora is actief in steden als Brisbane, Hannover en Göteborg, maar ziet kansen in meerdere gebieden. Zo kondigt het Berlijnse bedrijf aan dat ze de dienst de...

Lees bericht

Hooghoudt opent eigen kruidentuin; kruiden voor jenever nu zelf verbouwd

Gedistilleerd - Verschillende kruiden die te proeven zijn in de jenevers van Hooghoudt, worden vanaf dit voorjaar verbouwd op Borg Ewsum, het landgoed dat in beheer is van Het Groninger Landschap. De kruidentuin stelt Hooghoudt in staat vanaf nu haar producten te verrijken met lokale producten. Daarbij wil het bedrijf de nadruk leggen op het ambachtelijke proces en de rol van 100% natuurlijke producten. “Toen ik vijf jaar geleden bij Hooghoudt...

Lees bericht


Lamb Weston-Meijer ziet kansen voor frietfabriek in Rusland

Industrie – Rusland is het beloofde land, althans voor Lamb Weston-Meijer. De frietmarkt daar is booming, de aardappelverwerker uit Kruiningen investeert om die reden samen met het Russische Belaya Dacha in een nieuwe frietfabriek in Lipetsk. De Zeeuwse aardappelverwerker richt voor die investering een nieuwe joint venture op samen met het Russische groentebedrijf Belaya Dacha. Samen investeren ze meer dan honderd miljoen euro in een nieuwe frietfabriek in Lipetsk, die de...

Lees bericht

Mark Rutte opent vernieuwde Coca-Cola fabriek in Dongen

Frisdranken - Minister-president Mark Rutte heeft de vernieuwde Coca-Cola fabriek in Dongen geopend. Tijdens de openingsceremonie kreeg Rutte een speciale, in Nederland geproduceerde Coca-Cola fles. Coca-Cola produceert zo’n 85 procent van alle frisdranken die zij in Nederland verkoopt in de fabriek in Noord-Brabant. Al sinds de jaren ‘50 is Coca-Cola actief in Dongen. De multinational is sterk geworteld in Nederland; er werken zo’n 800 mensen en er wordt gebruik gemaakt van...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid