Jubilerende Kwalitaria gaat gratis friet uitdelen
Fastservice – Zaterdag 28 maart gaat Kwalitaria, de cafetariaformule van franchise friendly concepts (ffc), een uur lang gratis friet uitdelen, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de winkelformule. Kwalitaria laat dat consumenten weten via een speciale radiocommercial die vandaag van start is gegaan. Ter promotie zijn ruim een half miljoen puntzakjes verspreid met daarop de boodschap van het ‘gratis friet uurtje’. Ook op facebook en via online display advertenties wordt er...
Lees berichtMcDonald’s aan de haal met kibbeling
Fastservice – McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is één van de nieuwe producten die McDonald’s dit jaar toevoegt aan haar menu en wordt vanaf nu exclusief verkocht in Nederland. McDonald’s zet dit jaar in op vernieuwing, waaronder van haar producten. Een van de nieuwe introducties dit jaar is de McKibbeling. Debbie de Wagenaar, directielid McDonald’s Nederland: “We willen als McDonald...
Lees berichtVan Reusel legt de focus op de frikandel
Industrie – Vanreusel focust in de toekomst verder op de frikandel. De Belgische snackfabrikant doet dit vanwege het succes van de Frikandel XXL. Recent won de fabrikant met de Frikandel Best Bite bovendien een smaaktetst van het Centrum voor Smaakonderzoek (CSO). Het CSO verkoos na een smaaktetest, waaraan zestig mensen deelnamen, de Frikandel Best Bite van de Belgische snackfabrikant Vanreusel als de lekkerste. Het proefpanel testte nog zes andere horeca A-merken...
Lees berichtOma Bobs Snacks verdrievoudigt productiecapaciteit
Industrie – Oma Bobs Snacks gaat de productiecapaciteit verdrievoudigen. Dat is noodzakelijk om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. “Mede als gevolg van het toenemende belang dat consumenten en ondernemers en koks van de Nederlandse horeca hechten aan kwaliteit is de afzet van Oma Bobs Snacks flink toegenomen.” Voor de uitbreiding is een pand vlakbij het hoofdkantoor in Aalsmeer gevonden, waar inmiddels gestart is met de benodigde verbouwing en inrichting....
Lees berichtMario Velt Commercieel Director Farm Frites
Personalia - Mario Velt is onlangs gestart bij Farm Frites als Commercial Director Western Europe. Hij geeft in die functie leiding aan de commerciële landenteams in o.a. Benelux, Scandinavië, Duitsland/Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Velt volgt in deze functie Bauke Wassenaar op die per 1 januari jl. het bedrijf heeft verlaten om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mario heeft bijna 20 jaar gewerkt bij FrieslandCampina en...
Lees berichtLeerlingrestaurant ROC Horizon College toegetreden tot Euro-Toques
Erkenning - Het leerlingrestaurant L’Estaurant van het ROC Horizon College in Heerhugowaard is toegetreden tot Euro-Toques Nederland, de grootste restaurantvereniging van Nederland. Met dit lidmaatschap toont het leerlingrestaurant aan duurzaam te werken, pure producten te leveren met zo min mogelijk restafval. Aan de basis van de opleiding wordt aandacht besteed aan ambachtelijk koken, van natuurlijke, bij voorkeur streek- en seizoengebonden producten. Met het sabreren van champagne door de burgemeester...
Lees berichtIce Bakery opent twee filialen in Amsterdam
Fastservice – Ice Bakery, een internationaal succesvolle keten, waar ijs en koffie worden gecombineerd met macarons, crêpes, stroopwafels en milkshake met Nutella hazelnootpasta’s, krijgt in Amsterdam een 5e en 6e filiaal. Zaterdag 21 maart opent de eerste van de twee. De tweede opent medio april. In augustus 2014 opende eigenaar Kiro Holding in samenwerking met conceptbedenker Roberto Fava zijn eerste Ice Bakery aan de Leidsestraat in Amsterdam. Daar liep het zo...
Lees berichtKHN: ‘Retailprobleem geen horecaprobleem’
Horeca – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voelt er weinig aan om een oplossing aan te dragen voor het zogenaamde ‘retailprobleem’. Winkels de mogelijkheid geven horeca er bij te doen, vindt de belangenvereniging geen goed idee. KHN zegt dit reactie op plannen van minister Kamp van Economische zaken. Vandaag stuurt minister Kamp de zogenaamde Retailagenda naar de Tweede Kamer. In deze agenda staan afspraken tussen marktpartijen en overheden om winkelgebieden aantrekkelijker te...
Lees berichtEerste Goed Gefrituurd keurmerk uitgereikt
Fastservice - De 17 eerste professionele frituurbedrijven hebben vandaag het Goed Gefrituurd Keurmerk ontvangen. Het schildje en het certificaat werd hen tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray overhandigd door Hans Hus, voorzitter van vakvereniging ProFri. De eerste werd uitgereikt aan Robbert de Veen van Kwalitaria de Daltons in Voorthuizen. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die de introductie hiervan bij haar oprichting in 2012 als...
Lees berichtZeventien frituurders ontvangen keurmerk
Fastservice – Hans Hus, voorzitter van vakvereniging ProFri, overhandigt komende maandag aan zijn collega Robbert de Veen van Kwalitaria de Daltons in Voorthuizen, symbolisch het eerste schildje en het certificaat wat bij het Goed Gefrituurd Keurmerk hoort. In totaal krijgen zeventien ondernemers het keurmerk. De keurmerken worden uitgereikt tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die de introductie hiervan...
Lees bericht